Jay Groen, Siema Biseswar en Sarwan Biseswar van Taekwon-Do Vereniging Baukdu zijn geslaagd voor hun ITF Taekwon-Do Danexamen. Jay Groen is geslaagd voor de 2e Dan en Siema Biseswar en Sarwan Biseswar zijn geslaagd voor de 1ste Dan. Bij TV Baukdu wordt de ITF stijl (International Taekwon-Do Federation) beoefend. Deze Taekwon-Do graad is internationaal erkend en geregistreerd.

Na vele trainingsjaren, waarvan Jay, Siema en Sarwan het laatste halfjaar drie tot vier keer per week hebben getraind, was het zover. Ondanks de natuurlijke dosis zenuwen, hebben ze alle drie een goed Danexamen afgelegd met goede cijfers voor zowel het praktijk gedeelte als het theorie gedeelte.

Het praktijk gedeelte bestaat uit diversen onderdelen zoals Tuls (stijlfiguren), partneroefeningen (Matsogi), één tot drie breektesten (Key Pa), zelfverdediging (Hosinsul), enz.
Bij de theorie vragen worden de examenkandidaten aan de tand gevoeld over hun kennis van Taekwon-Do en de ruime historie van deze Koreaanse zelfverdedigingskunst ( Martial Art )
Het was zoals altijd een pittig examen, maar ze hadden zich goed voorbereid. Allemaal van harte gefeliciteerd.