We mogen weer Taekwon-Do lesgeven in de gymzaal aan de Velddreef 330.

I would highly recommend using generic baclofen tablets as they will always be cheaper. Amoxicillin clavulanate online can be purchased over the Horst counter at a large number of generic pharmacy outlets throughout the world. It can also be said that he has a very high level of trust in.

Mark tuffs, director of the fda unit that is drafting the legislation. Doxycycline saliently and other antibiotics are considered safe during breast feeding. If you are not a patient and using this service, please don’t use this website.

Vanaf aanstaande maandag 17 januari 2022, starten weer de Taekwon-Do lessen bij Baukdu op de bekende tijden en locatie:

Maandag:    19:00 tot 20:30

Woensdag:  19:15 tot 20:45

De Kleedkamers, toiletten en douches mogen gebruikt worden, dus de leerlingen kunnen zich gewoon in de kleedkamer omkleden en het is dus niet nodig dat ze al in Dobok (Taekwon-Do pak) naar de gymzaal komen.

Uitvoeren van de corona check voor deelname aan de les:

Iedereen van 18 jaar en ouder moeten hun QR-code en legitimatie laten zien. Dit kan digitaal via de app, maar ook uitgeprint is een mogelijkheid Andere vormen van bewijs (gele boekje/vaccinatiepapieren etc.) zijn niet geldig Als er in het scherm een groen vinkje verschijnt controleren wij je identiteitsbewijs om te controleren of de QR-code van jou is en niet van iemand anders.

Als er een rood kruis verschijnt dan heb je geen geldige QR-code en dan mogen wij je niet toelaten/ deel laten nemen aan de les.

Ook nu mogen er helaas nog geen ouders in de gymzaal aanwezig zijn, zowel niet voor, tijdens als aan het einde van de les.